Начать Игру
Special 1.5.*
Статус: В разработке
Игроков в сети: 0
Всего аккаунтов:

Реклама посторонних проектов

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Baena WF

OldPlayer
Russian User
19 Дек 2016
1.938
325
0
31
Добрый день дорогие мои
Вот читала себе мир и заметила,что игрок рекламировал посторонний проект. Прошу наказать холопа ибо не чего рекламировать.
Произошло все это вчера 18.12.2016
93eaf07fa534.jpg
 

Set

Поддержка игры
Команда форума
30 Июл 2016
1.645
579
0
Единичное упоминания название сервера без конкретики и "между строк" не считается рекламой.
 

Baena WF

OldPlayer
Russian User
19 Дек 2016
1.938
325
0
31
То есть что бы реклама посчиталось нужно кричать приходите на такой то сервер? Или это только к этому игроку так??
 

Baena WF

OldPlayer
Russian User
19 Дек 2016
1.938
325
0
31
Не понимаю где тут состав нарушения данного персонажа? Тут не прописано конкретно. То есть данный субъект мог иметь иные действия. Например как твою маму любят водить в магазин или в зоопарк. Конкретно я не вижу состава нарушения! Закрыто (Баена не понимает)
 

Baena WF

OldPlayer
Russian User
19 Дек 2016
1.938
325
0
31
Местный художник?? И да почему вы оскорбляете данную личность с никнеймом Ню данной порисулькой?
 

shaemoor

OldPlayer
Russian User
24 Окт 2016
441
168
0
Розповіді про мистецтво: що малює художник



Образотворче мистецтво, мабуть, найдавніше з духовних проявів людства. Ще в первісний період з'явилися перші наскальні малюнки. Вже тоді людям були властиві естетичні пошуки, а прагнення до краси зародилося як потреба висловитися, висловитися, розкрити своє розуміння світу.

Що бачу - те й творю

rasskazy-ob-iskusstve-chto-risuet-hudozhnik_1.jpg
Так що малює художник? По суті, те, що бачить навколо себе. Або відтворює ті моменти, які траплялися з ним раніше і справили на нього особливе враження. У цьому випадку живописець відновлює події, картини по пам'яті або користується ескізами, начерками, етюдами. Таким чином, виходить, що малює художник самі різні явища дійсності. Залежно від того, яким чином він це робить, його творчість відноситься до реалістичного напрямку, фантастиці, сюрреалізму і т.д. Проте таке пояснення не можна вважати повним. Адже найчастіше ніж талановитіший людина, тим більше він самобутній, індивідуальний, незалежний у своїх поглядах і переконаннях. І запам'ятовує на полотні чи папері не все підряд, а лише глибоко торкнулося його. Тому можна сказати, що малює художник, якщо, звичайно, він слідує своєму таланту, а не продає себе, не тільки навколишній, але й свій внутрішній світ. Адже картини в образотворчому мистецтві - НЕ фотографія. Це художній твір, створене фарбами та пензлями, олівцями і вугіллям, тобто тим, що є робочим інструментом майстра. У ньому втілюються думки і почуття автора, його мрії і надії, етичні, естетичні, моральні цінності. І ще одна відповідь на питання «що малює художник?» Може бути таким: свою Всесвіт.



Мальовничі жанри

rasskazy-ob-iskusstve-chto-risuet-hudozhnik_1_1.jpg
А тепер докладніше про жанрах і формах образотворчого мистецтва. Живопис ділиться на станковий і монументальний. Монументальна - це фрески, розпис стін всередині і зовні приміщення. Станкова - це ті малюнки, при створенні яких автор ставить папір або вішає полотно на мольберт. Він може працювати «на натурі», в приміщенні - місце ролі ніякої не грає. Що стосується жанрів - тут теж є своя специфіка. Наприклад, художник, який малює звірів, є анімалістом. Згадайте мультфільми про тварин. Вони називаються анімалістичні. Портретист - той, хто працює в жанрі портрета. Пушкін кисті Ореста Кіпренського - класичний зразок жанру.
rasskazy-ob-iskusstve-chto-risuet-hudozhnik_2_1.jpg
Зображення живої природи переносить на полотно пейзажист. Тут на думку спадають роботи Шишкіна, Левітана, інших геніальних авторів. Але так як цей жанр дуже різноманітний у своїх проявах, то всередині нього є своя градація. Так, художники, які малюють море, отримали назву «мариністи» (від «марина» - море). І тут вже не обійтися без імені Айвазовського - саме він в першу чергу прославився в цьому жанрі з російських художників. Фрукти і квіти у вазах, різні речі, незв'язані живими предметами, зображуються в натюрморті. Назва жанру так і перекладається: «мертва природа».
rasskazy-ob-iskusstve-chto-risuet-hudozhnik_3_1.jpg
Машков з його знаменитої «Полуницею і білим глечиком» - один з найбільш наочних прикладів. Історична тема відображається в історичній живопису. Рєпін створив геніальне полотно, герой якого, Іван Грозний, вбиває свого сина. Працював у жанрі історичного живопису і Суриков (найвідоміша картина - «Бояриня Морозова»). Жанрова, декоративна, релігійна, архітектурна - такі відомі живописні жанри.

У кожному з них залишили свій яскравий слід російські художники!
 

Baena WF

OldPlayer
Russian User
19 Дек 2016
1.938
325
0
31
Хммм,а вот это я считаю уже серьезным нарушением. Язык форума считается русский язык,а не какой либо другой. И данная тема не относится к этому что вы тут нам предоставили!
 

Set

Поддержка игры
Команда форума
30 Июл 2016
1.645
579
0
Рассмотрено.
 
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.