Начать Игру
Special 1.5.*
Статус: В разработке
Игроков в сети: 0
Всего аккаунтов:

Свиняча грудинка з картоплею і цибулею по - терібловськи!!!

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

xEth

OldPlayer
Russian User
18 Окт 2016
153
23
0
28
Помиту свинячу грудинку солять і смажать на сковорідці з розігрітим жиром до готовності, час від. часу поливаючи жиром, в якому вона смажиться. Обчищену, помиту картоплю та цибулю, нарізані кубиками (розміром 1 см), смажать в різних посудинах до рум'яного кольору, солять, а потім перекладають їх в одну посудину.
Смажену грудинку нарізують порціями, кладуть у сотейник або каструлю, посипають меленим перцем, зверху кладуть змішану з цибулею картоплю, заливають соком і жиром, в якому смажилась грудинка, і ставлять на 10—15 хвилин у духовку.

Подають грудинку на стіл разом з картоплею і цибулею.

На 500 г свинячої грудинки — 1кг картоплі, 2 цибулини, 2,5 ст. ложки смальцю, 3 горошини чорного перцю.
 

MARGINAL

OldPlayer
Russian User
29 Сен 2016
708
429
0
А ЕСЛИ ПИРЦУ НЕТУ , МОЖНО ГОТОВИТЬ?
 
  • Нравится
Реакции: ribakpro, Questro и Bench
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.